HÄGERN

HÄGERN – BUDBÄRARE, GLÄDJE, GODA NYHETER

Hägern sa:

Vi har redan i det gamla Egypten varit symbol för förnyelse, fertilitet, feminin energi och budbärare för nya, bättre tider. I  det romerska eposet Aeneiden är hägern en symbol för förnyelse och stiger upp ur askan i den brända staden Areda.

Jag är glädjens budbärare och goda nyheter kommer snart att nå dig. Varje dag är en ny dag med nya möjligheter och nya förutsättningar. Glädje är inte något man får, det är ett tillstånd i ditt hjärta. Öppna ditt hjärta och glädjen kommer att få dig att stråla!

Nu är rätt tid att planera för resor, resor som blir till glädje för dig. Det kan också vara läge att planera för en flytt om det är något du har funderat på, för vi hägrar har behov av utrymme för att överleva. Det kan handla om en egen lite vrå eller fri sikt utanför ditt fönster. Du vet själv vilken typ av utrymme just du behöver.

Du har kanske missat några gyllene tillfällen eftersom du närmat dig lite för långsamt. Nu är det dags att göra som vi hägrar gör, stå stilla och bevaka för att sedan slå till blixtsnabbt och gör det med självförtroende. Du kommer att inse att du har många olika gåvor, krafter och kunskaper som du inte trodde att du hade. Var inte rädd för att prova nya sätt och nya vägar.

Våga ta ansvar för dina önskemål, dina tankar, känslor och handlingar.

Med hjälp av min, hägerns energi kommer du förstå att det är du själv som skapar ditt liv, inte andra människor eller omständigheter i livet.