Fiskmåsen – budskap, sårade känslor, förlåtelse

Fiskmåsen sa:

Vi Fiskmåsar anses av många vara ”luftens råttor” i negativ mening. Vi är många, vi låter högt och tar för oss utan att tveka. Dessutom kan vi bli riktigt otrevliga om vi hamnar i en situation där vi måste försvara våra ungar.

Vi fiskmåsar menar inget illa med vårt skränande och vårt fräcka sätt att uppträda. Vi är bara dom vi är, så som vi blivit skapade av naturen och evolutionens gång.

Jag, Fiskmåsen, kommer med ett budskap till dig, antingen från ”andra sidan” eller från en person som rest långt bort från dig. Det behöver alltså inte vara en död person, men det en person som du just nu inte har någon kontakt med. Det kan även vara ditt inre jag, den du är innerst inne. Den här personen vill be dig om ursäkt och ber om din förlåtelse.

Om du tar till dig fiskmåsens energi får du modet att vara den du verkligen är. Då förstår du att du har förmågan att förlåta dig själv men även andra människor, för de förstod inte hur mycket de sårade dig och du visade inte att du blev sårad.

Med hjälp av fiskmåsen kan du bearbeta dina sårade känslor och se att det är just känslor. Du är inte dina känslor. Du är en människa som har känslor och med hjälp av fiskmåsen kommer du att lära dig att inte tillåta andra att såra dina känslor.

Bred ut dina vingar och segla över de sju haven, för fiskmåsen finns där och hjälper dig.