Vildsvinet – styrka, uthållighet , försvar

Vildsvinet sa:
Jag är den råa, den vilda styrkan som med mjuk järnhand styr min flock. Jag kan uppfattas som hård men är alltid rättvis. Dom jag älskar, oavsett om det är djur eller människor, är jag mild och god mot och ger av allt jag äger och har till. Jag är alltid beredd att offra allt för att skydda de mina. Man ska akta sig för att bli ovän med mig, för det kan göra ont.
Den partner jag väljer att dela mitt liv med måste visa sig värdig att leva med mig, både intellektuellt och själsligt. Om den ena partnern är underlägsen den andre, kommer balansen att rubbas och livet bli så mycket jobbigare. Det enda som då kan råda bot är öppen, ärlig kommunikation och givmildhet.
Vi vildsvin uppfattas många gånger som skygga och introverta , men är i verkligheten oerhört sociala bland våra likasinnade.
Våra rituella vildsvinsstigar finns även i din inre värld. Följ dem och du kommer att möta ett vilt djur som är spegelbilden av dig själv. Titta nära och intensivt på detta djur och du kommer att upptäcka att Universums eviga energi lyser inom dig. Låt det ljuset leda dig på livets stigar och du kommer att utföra genuina hjälteinsatser i en värld som längtar efter insikt och healing.
När du tror att hopplöshetens mörker omger dig , tänk då på mig, Vildsvinet, och min ljusa med vilda energi kommer att ge dig styrka, mod och uthållighet.

(Dela gärna så att fler får möjligheten att upptäcka vilken underbar energi djuren runt oss vill dela med sig av)

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *