Ormvråken – skydd, sätta gränser, belysa dina mål

Ormvråken sa:
Skydda det du är och har! Både det du bär inom dig och din kropp. Var rädd om din energi och se upp med energitjuvar. Energitjuvar finns över allt och kan anta olika former, t.ex. människor runt dig eller dina egna negativa vanor, tankar och känslor.
Du ska också se upp med kunskapstjuvar. Kunskapstjuvar är människor som utnyttjar din kompetens och kunskap för sin egen vinnings skull utan att ange att du är källan. Ett exempel är när du på din arbetsplats lägger fram ett förslag eller en idé som raskt förkastas. En tid senare lägger kunskapstjuven fram ditt förslag eller idé men presenterar det som sitt.
Du kan skydda dig på flera sätt, men det enklaste är att säga ”Nej tack” till det som inte tillför energi eller kunskap. Välj det som ger dig kraft, ljus, kärlek, visdom och energi. Du vet i ditt hjärta vad du vill.
Lyft blicken och se framåt, utåt och uppåt. Låna mina vingar och tillåt dig att flyga högt en kort stund. Det hjälper dig att kasta ljus på din väg, lysa upp målen och tränga in till dina inre resurser. Det stärker din förmåga att framgångsrikt nå dina mål. Återvänd sedan till dig själv och känn din egen inre trygghet och styrka.
När du hör mitt skri och ser mig flyga högt där uppe under himlens valv, då vet du att det är dags att skydda dig själv och att du har alla resurser du behöver inom dig. Känn min kraftfulla energi.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *