Mullvaden – beslut, se utan att titta, under ytan

Mullvaden sa:
Du behöver inte kunna se allt för att fatta visa och kloka beslut.
Jag, mullvaden har under långa perioder ansetts vara ett otäckt skadedjur, men sanningen är att vi tillför luft i jorden genom våra gångar och ser till att ekosystemet fungerar. Alla djur behövs och finns av särskild anledning i våra naturliga habitat.
Men hjälp av min energi ska du känna att du kan lita till dina egna känslor och inte alltid behöver se allt ”svart på vitt”. Vi mullvadar ser väldigt dåligt men hör och känner desto bättre. Så, lita till din inre känsla och lyssna inåt till ditt hjärta när du ska fatta viktiga beslut som påverkar ditt liv.
Vi mullvadar bygger långa och komplicerade gångar under jordytan som på många sätt liknar det ni människor kallar nätverk eller kontaktnätverk. Med hjälp av min energi, trots att vi mullvadar till största delen lever ensamma, kan du skapa goda kontakter med andra människor som du längre fram får nytta av. Vårda dina kontakter väl.
När du känner dig ensam och villrådig, kalla då mig och du ska få ta del av mullvadens energi. Du kommer att finna styrka när du litar på dina egna känslor. Känna styrkan i min uthållighet och veta att du behöver inte se och förstå allt för att uppleva magin som finns över allt runt dig.

(Dela gärna inlägget vidare så att fler får upptäcka djurens energier och krafter)

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *