Luftdraken – insikter, lekfullhet, magi

Luftdraken sa
Jag, Luftdraken, kommer med insikter. Insikter som är så klara att det kan kännas som du träffats av blixten. Jag svävar högt uppe i det blå och du har säkert sett mig leka bland molnen när du legat på rygg i gräset en solig sommardag. Trodde du på vad du såg? Jag älskar att leka och speciellt med molnen och solens glittrande stålar. Det är så jag skapar magi. Du kan också skapa magi i din vardag. Våga vara lite lekfull och magiska under kommer att ske.
Tro på mig, Luftdraken och du kommer få insikter om dig själv och om annat i livet. Behöver du min energi, njut av allt som är ljust och luftigt.

(Dela gärna inlägget vidare så att fler får upptäcka djurens energier och krafter)

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *