Fjärilen – budskap, skönhet, styrka, förvandling

Jag mötte fjärilen och hon sa:
Jag, i min renaste form representerar naturens mildhet och skönhet men också styrka och förvandling.
Jag är en hälsning från andra sidan. Jag är en av alla de människor och djur som gått över Regnbågsbron som du saknar. Jag finns här för att påminna dig om dem, men också försöka få dig att släppa taget och låta den tunga sorgen flyga bort. Livet är en ständig cykel av energier. Se på oss fjärilar som börjar som ett litet ägg, kläcks till en larv, blir till en puppa, kläcks återigen men som en fjäril som lägger hundratals ägg.
Se på livet genom mina ögon och du kommer upptäcka att det finns skönhet i allt omkring dig. Kanske får du något vackert idag? En fysisk gåva, en komplimang eller ett leende. Glöm inte att ta emot gåvan med hjärtat fyllt av tacksamhet och visa din uppskattning till givaren.
Vi fjärilar tillräckligt starka för att uthärda alla element som kommer i vår väg. Vi finner styrkan inom oss själva för att klara av livets prövningar och det måste även du göra. Utnyttja din kraft, utveckla din inre styrka och håll kontakt med universums gudomliga energi. På din livsresa kommer din egen kraft och inre styrka att leda dig genom de tuffaste tiderna och hjälpa dig att njuta av de bästa tiderna.
Lev ditt liv nu och här. Se på livet med fjärilens ögon, med skönhet och kärlek.
Jag och alla andra fjärilar vakar över dig och hjälper dig i vardagen. Du kanske inte alltid ser mig, men du kan känna min energi som en mycket lätt beröring på din hud eller en liten rysning.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *