Domherren

Jag fick besök av Herr Domherre som sa:

Låt dig inte luras av yttre skönhet och sällsynthet. Inte heller av någon som är lite skygg eller blyg. Bakom fasaden döljer sig en vilja av stål och jag försvarar mitt revir på mitt eget sätt. 

Med min energi kan du se bakom det yttre och lära känna dig själv, vem du verkligen är. Du vet var dina gränser går och du kan försvara det som är ditt. Om du alltid finns till hands för allt och alla, ja då tar man dig för given. Men om du endast då och då visar upp ditt vackra jag, gör det dig extra vacker och åtråvärd. Glöm inte bort ditt inre sanna värde, ett värde som inte kan mätas fysiskt.

Jag kommer med glädjande budskap, men du kommer att ställas inför prövningar eller val inom den närmaste tiden. Något ovanligt kommer att inträffa, men lita till din inre styrka för då kommer du att övervinna alla problem och finna lösningar. När du vet vem du verkligen är, då är det inte svårt att göra dina val.

Alla sagor har sitt ursprung i en verklig händelse och det är nu du skriver ditt eget livs saga. Jag står i nära förbindelse med både tomtar och troll, så tro på dina sagor för dom kommer att leda dig mot dina mål. Sluta aldrig tro på att underverk kan ske, precis som i sagorna.

Lyssna till min mjuka sång och vänd blicken inåt, mot din sanna kärna. Även om jag är sällsynt och inte alltid syns, så finns jag här bland träden och du känner min energi.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *