Nötskrikan

Jag har senaste tiden mött Nötskrikan på de mest skiftande ställen. Den följer mig och påkallar min uppmärksamhet, men jag har varit för upptagen med mina egna bekymmer och sorger för att kunna ta emot hans budskap. I morse fick han nog. Han landade på det lilla bordet utanför mitt kök och knackade på fönstret med näbben. Jag tittade förskräckt upp från min dagbok som jag skrev i. Då såg han mig rakt i ögonen och jag kunde tydligt höra hans röst inom mig.

Nötskrikan sa:

Var vaksam på vad som sker omkring dig. Allt är inte vad det ser ut att vara.

Både jag och Ringduvan har försökt att nå dig, men du har stängt av din mottagare. Härom natten fick du besök av våra ljusbärare, våra väktare, de som står i förbindelse med allt det gudomliga i universum. Det gjorde dig lite omtumlad och fick dig att åter öppna dina sinnen för den heliga energin. Den energi alla vi djur och The WeeFolk* har.

Mitt budskap till dig är:

Med din vaksamhet och uppmärksamhet ser och hör du långt före alla andra och även det andra inte ser. Att inta en mer tillbakadragen ställning och iaktta, trots att du syns i hela dina vackra prakt, kan ge dig tillfällen du annars bara sprungit förbi. Att vara vaksam på det som sker fyller flera funktioner, du anar oråd före alla andra men du ser även möjligheter före alla andra. När möjligheterna dyker upp ska du följa ditt hjärtas innersta drömmar, då kommer allt gå enligt den heliga planen för ditt liv och du kommer att nå dina mål. Vägen till ditt mål kanske inte alltid blir som du tänkte och trodde, men det beror endast på att du behöver lära dig något under resans gång. Ta emot varje lärdom med tacksamhet, för det får dig att växa som människa och individ. Det är roligt att lyckas, men det är av misstagen man gör de största lärdomarna. Kunskap måste kompletteras med erfarenhet.

Var lojal mot ditt hjärta och de som du älskar, ty störst av allt är kärleken.

Andra kommer att ta lärdom av dig och din uppgift är att vara vaksam, lyssna och sprida mitt budskap.

När du ser mig, Nötskrikan, känn då att min energi finns inom dig och att din inre styrka växer.

————-

*) The Wee Folk översatt till svenska betyder ungefär ”Det Lilla Folket” och är ett namn för älvor, gnomer, alfer, vattenandar, knytt, pysslingar, vättar, tomtar och alla andra elementarandar, naturandar och naturväsen som finns runt omkring oss.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *