Rådjuret

Jag mötte Rådjuret som sa:

Jag, Rådjuret, ger mig sällan in i strider, utan använder min diplomati för att få igenom min vilja, men utan att vara envis. Jag sätter upp tydliga mål och ser till att nå dem, utan att strida eller bråka, bara genom att vaksamt behålla mitt fokus. Genom att använda min mildhet och vänlighet blir livet så mycket lättare att leva, både för mig, Rådjuret, och alla runt omkring mig. Vi Rådjur blir ofta en naturlig ledare inom våra egna grupper, och våra gruppmedlemmar följer oss med glädje.

Glöm aldrig att kärleken är det viktigaste, både att ge och att få. Visa mer kärlek till dina nära och kära. Ta vara på livets ljusa stunder. Avsked kan vara svårt, men dina minnen som är fyllda av ljus och kärlek är eviga.

Välj noga vilka strider som är värda att tas. Använd din mildhet och diplomati i första hand, men stå fast vid din vilja. Du vet vad du vill och du vet vad du kan, använd det klokt.

Se på dig själv med mina ögon, stora och fyllda av kärlek. Jag finns här, kalla på mig och du ska få av min energi.

Růdjuret

RÅDJURET –  mildhet, diplomati, kärlek

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *