Skogsduvan

Jag mötte Skogsduvan som sa:

Släpp allt gammalt och ta in det nya. Du är  den du är och du vet vad som passar dig. Lita till din magkänsla, lyssna till ditt hjärta och du kommer aldrig gå vilse i livet. Du kan ibland uppleva det som att du gått vilse, men det var bara en liten omväg för att du skulle lära dig något. Ibland vet du direkt vad lärdomen är, men ibland kan det ta flera år innan du inser vad det var du skulle lära sig. Allt som sker har en mening, men det är ibland svårt att förstå det.

Tappa aldrig tron på vem du är. Du passar in och duger överallt! Bara du och ingen annan vet vem du är längst inne i din själ och ditt hjärta. Det händer att du omger dig med gamla invanda beteenden och tankar som begränsar dig. Släpp alla gamla föreställningar om vem du borde vara. Släpp istället in ljus och nya positiva tankar och beteenden . Då kommer hela du kommer att blomstra och växa.

Gå ut i naturen så ofta du kan. Det räcker med närmaste park eller ett träd utanför ditt fönster. Ta in allt du ser. Använd alla dina sinnen: titta, lyssna, lukta, smaka och känn. Du behöver fylla på med energi från naturen. Då finner du ljus, kärlek och visdom.

Tänk på att Skogsduvan ibland dyker upp i stadens parker och mellan husen.

När du ser eller hör mig, Skogsduvan, känn då att min energi hjälper dig att vara trygg i den du är.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *