Skogsharen

Jag mötte en mycket fin hare och det var en svensk skogshare och inte den vanligare fältharen. Den tydligaste skillnaden mellan dem är att fältharen behåller sin färg på pälsen året om och skogsharen byter till vit päls på vintern.

Skogsharen sa:

Jag står i nära förbindelse med månen och med min kraft närvarande ska du vara observant på vilken fas månen befinner sig i och hur du själv reagerar på månens olika faser.

Jag står för intuition och när jag är närvarande kan det plötsligt dyka saker, minnen och tankar i ditt medvetande, lika plötsligt och magiskt som när min kusin Påskharen lämnar sina ägg. Släpp dina gamla negativa tankar, känslor och vanor som du har nu, men också de som funnits i ditt förflutna och fortfarande tynger dig. Det är dags att plocka upp nya positiva tankar, känslor och vanor. Du behöver inte vara rädd, för lita till att du är både snabb och kan skutta i sicksack om det behövs. Använd din hörsel till att lyssna inåt till din egen inre röst, men också till att lyssna till din omgivning.

Vad du än håller på med, var beredd på att det kan behövas snabba beslut och plötsliga förändringar. Behåll ett flexibelt sinne. Du kommer inom kort behöva göra oväntade och snabba förändringar på din väg. Med mig som följeslagare tillsammans med din inre röst och ditt sunda förnuft övervinner du tiden av förändring och du kommer att se att allt har en positiv mening.

När du ser mig, känn att min energi omger dig.