Fågel Fenix

Jag mötte Fågel Fenix, denna mytiska och vackra fågel.

Det finns många legender och berättelser om Fenixfågeln.

En berättar att när Fenix blir gammal bygger den ett väldoftande bo runt sig för att lägga sig och dö. Av kvarlevorna återuppstår en ny ung Fenixfågel.

En annan legend berättar att Fenixfågeln fattar eld och brinner upp när den dör. Ur askan återuppstår en ny, ung Fenixfågel.

Fågel Fenix sa,

När du tror du kommit till slutet är det bara början på något nytt. Det du trodde var en riktning kan visa sig vara en konsekvens av något gammalt. Du letar efter svaret, men så länge du letar kommer du gå i cirklar. Låt svaret komma till dig.

Allt är sammanlänkat och allt hänger ihop. Det är ibland svårt att se och förstå när det händer, men svaren kommer att komma till dig. Universums energi är evig, liksom jag Fenixfågeln, som reser mig upp ur min egen aska. Vi prövas alla på olika sätt under livet och för varje liv jag lever blir jag lite klokare. Så även om det ibland känns tungt, så vet att det går att resa sig upp och börja på nytt.

Glöm inte att var morgon går solen upp, även bakom gråa moln. Kalla på mig och du kan se mig i stearinljusets fladdrande låga. Min energi finns över allt och omsluter dig när du behöver mig.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *