Lejonet

Jag mötte lejonet under en meditation och han pratade om godhet, att vara snäll och nyttja sin styrka på ett positivt sätt. Han pratade också om att se sina inre rädslor och verkligen granska dom. Först när du undersöker dina rädslor kan du bearbeta dem och sedan inse att du inte behöver vara rädd.

Han pratade vidare om att skilja på rädslor och rädslor. Att vara rädd för sånt som verkligen är farligt, det är bra rädslor och en överlevnadsinstinkt, tex är det naturligt och bra att vara rädd för att gå ut på tunn is. Men att vara rädd för att vara ensam hemma eller rädd för att söka ett nytt jobb, det är inte bra. Det hämmar din egen utveckling.

Därför behöver du titta på dina rädslor och se vilka som är bra och vilka som håller dig tillbaka. När du gjort det kan du använda din styrka till att nå dina mål.  På vägen mot målet kan du hjälpa andra till samma insikt,  att se skillnaden mellan olika rädslor.

När du känner dig rädd och ensam tänk på mig Lejonet och min energi ska hjälpa dig.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *