Ekorren

Ekorren sa:

Göm inte bort din lekfullhet. Livet består inte enbart av jobb och slit, utan blir så mycket lättare om du också skrattar och leker. Om du är fokuserad på ditt arbete och gör det bra under din arbetstid så finns det alltid tid över för skratt, umgänge och glädje. Upptäckarglädje är din nyckel till framgång.

Vi ekorrar jobbar och samlar mat inför vintern och ser om vårt bo så det håller sig torrt, dragfritt och varmt. Då måste man ibland göra sig av med det gamla och skapa plats för nya möjligheter.

Sen skuttar vi vidare från träd till träd, jagar och leker med varandra och skrattar så vi kiknar. Vi kan också konsten att kura ihop oss och bara vara stilla och lyssna, spana och vila. Det är din egen balans mellan arbete, glädje och vila som är så viktig.

Vi behöver förverkliga våra planer och arbeta aktivt för att nå vårt mål. Engagera dig helhjärtat i allt du gör, men glöm inte nuet. Du kan inte skapa en trygghet bara i framtiden utan du måste börja här och nu. Ta hand om det du redan har och kan, njut av dina framgångar!

När du ser mig balansera på en tunn gren och sedan vigt och smidigt hoppa till nästa gren eller träd, då ska du känna min energi som handlar om glädje och balans.

Jag, ekorren finns med dig.