Korpen

 

Sista dagarna av 2019 märkte jag en tydlig närvaro av korpen. Den flög framför mig när jag körde bil. Den följde med mig och hundarna på våra promenader där vi bor. Jag hörde den bakom huset där jag bor när fönstret var öppet. 

Jag kände mycket tydligt att han ville mig något men det tog ett tag innan jag kunde zooma in på vad han ville.Orsaken till att jag inte direkt kunde höra vad han ville berodde på att jag låste mitt sinne vid hans tidigare budskap:

Vi korpar är mäktiga och starka kraftdjur. Vi tolkas på så många olika sätt. Vi kommer med magi och förmåga att skifta hamn (byta skepnad). Vi kommer med visdom från gudarna och vi kallas för olyckskorpar. Vi kommer med förmåga att se det fördolda och vi står för synkronicitet. Vi kommer med drömmar som går i uppfyllelse och mod att förändra dig själv. Du kommer sakta men säkert växa och utvecklas ju mer du släpper av gammalt negativt. Du kommer iaktta och se flera händelser och sammanträffanden där du undrar om det är ödet eller slumpen, men allt kommer få en förklaring. Försök inte påverka universums krafter, försök inte förstå. Notera bara allt som händer och sker. 

Lita till din egen kraft! Du är starkare än du tror!

Jag, Korpen finns med dig.

 

Det korpen sa till mig nu var egentligen en förstärkning av det han sagt tidigare.

Korpen sa:

”Nu lämnar vi ett decennium bakom oss och går in i den magiska tiden. Tänk på vad du tar med dig. Vi behöver alla städa, rensa och slänga gamla känslor, tankar och uppfattningar. Ta bara med dig det du verkligen vill och släpp allt gammalt negativt. Släpp tankar och känslor som begränsar, blockerar och hindrar dig. Släpp negativa uppfattningar om dig själv och om andra. Vi står alla inför stora förändringar men det är positiva förändringar, magiska förändringar. De som tidigare sökt kommer nu att hitta. Alla förändringar kan upplevas som jobbiga och energikrävande men du kommer snart känna att du fylls på med ny, positiv, ljus och kärleksfull energi. Tänk på vad jag sagt tidigare:

Försök inte påverka universums krafter, försök inte förstå. Notera bara allt som händer och sker och ta emot universums gåvor med ett öppet sinne och hjärta. Lita till din egen kraft! Du är starkare än du tror!

Jag, Korpen finns med dig.

 
phonto-3 

 

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *